Varna24.bg относно анкетата на Общината дали трябва да има видеонаблюдение в детските

...
Varna24.bg относно анкетата на Общината дали трябва да има видеонаблюдение в детските
Коментари Харесай

Ето какво мислят читателите на Varna24.bg за камерите в детските градини

Varna24.bg  относно анкетата на Общината дали би трябвало да има видеонаблюдение в детските градини и ясли във Варна.  
Вижте някои от по-интересните отзиви по тематиката:
"Най доста да забележим нашите дяволче какви бели вършат. Аз персонално съм удовлетворена от възпитанието на учителките. "
"Тези, които сте "за ", ще разрешите ли и вас да следят по през целия ден на работното място? Ама всички-шефовете ви, мъжете, дамите ви....който реши? А като видите какви ги правят децата ви, ще помогнете ли на учителите или ще си кажете "абе...да ги вършат на луди! Пада им се! ". Сложете ножа на себе си, преди да пожелавате такива идиотии! Повечето не изтрайват децата си у дома, а са им по едно-тръгнали да се вършат на възпитатели! Ясно е,че има мърша, само че я има на всички места! И вие може да не сте стока на работа, но единствено сътрудниците ви и шефът ви го знае. "

"Камери има на всички места (хотели, заведения за хранене, магазини, учебни заведения т.н.) множеството работим пред тях от много години. Никой началник няма да те пита дали ги искаш или не. Не знам за какво си мислят учителите, че някой би трябвало да ги пита. След тези зверства над деца е неотложно слагането им. И да работиш по съзнателно, когато знаеш, че те снимат. Ако човек няма от какво да се тормози няма да има проблем с камерите. Има доста учители с предопределение, само че поради такива от клипа към този момент името на цялата колегия страда. И не всички родители не могат да си траят децата множеството ги чакат с години, а даже и да си ги бият едно е да бие родител друго е непознат човек. После се чудим от къде идва детската експанзия, възрастен човек да го обиждаш и тормозиш толкоз време ще изпуши. Ще има митинги още другата седмица и ще ги има до момента в който не се сложат камери. "

"Да. Нека да има сложени камери. Как работят продавачките в супермаркетите под видеонаблюдение? И освен там. В доста офиси, банки и други места се работи под видеонаблюдение. А в детските градини се образуват навиците и качествата на децата, които остават за цялостен живот. Защо тези дребни беззащитни дечица би трябвало да се малтретират без да знаят родителите? И още преди назначението на възпитателки и лелки в детската градина и яслата би трябвало да се минава наложително през психически обзор и най-важното е тези хора да желаят да работят с деца и да ги обичат като свои. Да им дават цялата си обич, по този начин ще ги научат да бъдат потребни на обществото, а не да ги пляскат и да им крещят. Аз поддържат концепцията за слагане на видеокамери в пространствата! ".

"Не това е нужната мярка! Първо - групите би трябвало да са с по-малко деца. Второ - учителите и възпитателите да са повече. Трето - с проблематичните деца да работят експерти и изпаднат ли в рецесия, да се извеждат в настрана помещение до момента в който тя премине, тъй като не е редно учителят да зарязва всичко и всички поради едно проблематично дете. Четвърто - проби освен на учителите, само че и на родителите и децата. Който има потребност от профилирана помощ... да я получава. Пето - мандатност на директорите-учителите имат проблеми и то огромни и поради тях и поради непотребната бумащина,с която ги затрупват от министерството, сякаш правейки промени, а в действителност си оправдават източването на бюджета. Шесто - наказания на безотговорните родители-финасови и други.

Не може да си водят децата мръсни и без обикновени възпитателни привички, да наскърбяват учители и възпитатели и да се считат за недосегаеми.
Първите седем години се възпитават децата у дома!
Не в образователното заведение! Там те се доформират, само че началото се слага ВКЪЩИ! Има още доста проблеми, които могат да се изброят и то освен там! Обществото ни е болно! Не може да си мислим,че като отрежем ръка или крайник и казусът ще завърши!
Ако някой желае да бие детето ви, ще го направи и отвън обсега на камерите. А вас кой ще снима, до момента в който го биете у дома и то придвижва тази експанзия на мястото, където прекарва деня си? "

"Камерите няма да решат казуса, а ще отключат повече спорове. Аз съм за повече личен състав в групите. Не може един педагог на 30 деца и то малчугани, това е убийствено, а и група с 30 деца също. Като има защита по учебните заведения, експанзията понижа ли? Не, по- неприятно става, единствено едни пари общински напразно. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР